SON DAKİKA

Gümüşhacıköy Gazetesi
Kurukafa

YAZAR SAYGIN’DAN VELİ VE ÖĞRENCİLERE SEMİNER

YAZAR SAYGIN’DAN VELİ VE ÖĞRENCİLERE SEMİNER
Bu haber 20 Mart 2019 - 9:59 'de eklendi ve 1.219 views kez görüntülendi.

Suluova Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ilçe temsilciliği iş birliğinde eğitimci yazar Oğuz Saygın, öğrenci ve velilere seminer verdi.
Belediye Başkanı Fatih Üçok, Belediye Kültür Merkezinde seminerin açılışında, güçlü Türkiye’nin geleceğini hazırlamak için nitelikli ve yetkin bir gençlik yetiştirmek gerekir dedi.
Tüm çalışma ve hizmetlerin gençlere yönelik olması gerektiğini söyleyen çok, “Gençlere yapılan yatırım asla boşa gitmez. En büyük zenginlik ve sermaye gençliktir. Belediye olarak ilçe genelinde gençlere yönelik birçok hizmet ve yatırım yaptık. Yeni dönemde de yeni hazırladığımız projeleri hayata geçireceğiz.” diye konuştu.
Daha sonra Oğuz Saygın tarafından öğrencilere “hedef belirleme ve sonuç alma”, velilere ise “etkili iletişim ve insanları tanıma” konusunda sunum yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA