SON DAKİKA

Gümüşhacıköy Gazetesi
Kurukafa

YARIYIL KARNE HEYECANI

YARIYIL KARNE HEYECANI
Bu haber 24 Ocak 2018 - 9:59 'de eklendi ve 490 views kez görüntülendi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona ermesiyle birlikte Yunus Emre İlkokulunda düzenlenen Karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerinin heyecanına ortak oldu.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Yunus Emre İlkokulunda düzenlenen Karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Törene İlçe Kaymakamımız Vural Karagül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Karavin, İlçe Protokolü, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan Karne Dağıtım töreni öğrencilerin hazırladığı şiirler ve anaokulu öğrencilerinin düzenlediği gösteriyle devam etti. Tören; Belediye Başkanımız Fatih Üçok ve beraberindeki protokolün öğrencilere karne dağıtmasıyla son buldu.

Öğrencilere karne ve başarı belgelerini veren Belediye Başkanımız Fatih Üçok, çocukları yarına en iyi şekilde hazırlamak için çalıştıklarını belirterek ‘‘ Eğitim Camiasından gelmiş biri olarak eğitim kurumlarımızın ve öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Ülkemizin en büyük zenginliği, geleceği ve yarınları olan bütün öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, hayırlı tatiller diliyorum’’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA