SON DAKİKA

Gümüşhacıköy Gazetesi
Kurukafa

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 103. YILI KUTLANDI

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 103. YILI KUTLANDI
Bu haber 22 Mart 2018 - 16:31 'de eklendi ve 935 views kez görüntülendi.

Suluova’da, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yılı dolayısıyla yapılan anma programının ikincisi düzenlendi.

Öğretmen evi salonunda saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan program günün anlam ve önemine dair konuşmalar ile devam etti. Okul öğrencilerinin “Çanakkale ve 30 Kuş” şiirlerini seslendirmelerinin ardından öğrenciler tarafından “Çanakkale” isimli oyun başarıyla sahnelendi.

Şehit Hüseyin Kavaklı Fen Lisesinin hazırlayıp sunduğu anma programı okul korosunun “Çanakkale” marş ve müzikleri ile sona erdi.

Öğrenciler tarafından başarı ile sunulan ve izleyicilerin zaman zaman duygulanarak gözyaşı döktüğü anma programına, Kaymakam Dr. Vural Karagül, Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cenk Alper Göksu ve çeşitli kurum, kuruluş temsilcileri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA