SON DAKİKA

Gümüşhacıköy Gazetesi
Kurukafa

BİR TUTKUDUR KUDÜS

BİR TUTKUDUR KUDÜS
Bu haber 23 Ocak 2018 - 12:44 'de eklendi ve 729 views kez görüntülendi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, İlçe Kaymakamlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz İşbirliği İle düzenlenen ‘GÖNLÜM DE BİR TUTKUDUR KUDÜS’ adlı konferansa katıldı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Araştırmacı- Tarihçi yazar Ozan Bodur ‘un konuşmacı olarak yer aldığı İlçe Kaymakamlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz İşbirliği İle düzenlenen ‘GÖNLÜM DE BİR TUTKUDUR KUDÜS’ adlı konferansa katıldı.

Öğrenciler tarafından sergilenen resim sergisini gezen Belediye Başkanımız Fatih Üçok, ‘İsrail’in Filistinli Müslüman kardeşlerimizin kan ve gözyaşları üzerine bir İsrail medeniyeti kurmaları asla mümkün değildir. Kudüs insanlığın başkentidir ve Mescid-i Aksa ebediyen baki kalacaktır.Bu vesile ile böylesine güzel bir programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Programa Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yanı sıra İlçe Kaymakamımız Vural Karagül, Jandarma Komutanı Cenk Alper Göksu, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karavin, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Okul İdarecileri, Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program okunan şiirler, ilahi gösterileri ve Araştırmacı- Tarihçi yazar Ozan Bodur ‘un konferansıyla son buldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA