SON DAKİKA

Gümüşhacıköy Gazetesi
Kurukafa

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Halk Eğitim Merkezinin 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki ve Teknik Kursları kapsamında düzenlemiş olduğu yıl sonu sergisini gezdi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Halk Eğitim Merkezinin 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki ve Teknik Kursları kapsamında düzenlemiş olduğu yıl sonu sergisini gezdi.
Bu haber 21 Haziran 2018 - 8:57 'de eklendi ve 1.273 views kez görüntülendi.

kapsamında düzenlemiş olduğu yıl sonu sergisini gezdi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Halk Eğitim Merkezinde kurs gören bayan kursiyere ait olan el emeği göz nuru ile yaptıkları “Giyim-Kadın Giysileri Dikimi, El Nakışları, Dekoratif Ahşap Boyama, Takı Tasarım ve Çeyiz Hazırlama Sanatlarının sergilendiği yılsonu sergisini gezdi.

Sergi gezisini tamamladıktan sonra açıklamalara bulunan Belediye Başkanımız Fatih Üçok; Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz tarafından açılan kurslarda her yaştan bireylerin olduğunu gördük. Eğitim, örgün eğitimin yanı sıra hayatın her aşamasında öğrenmenin adıdır. Örgün eğitimin dışında kalan insanlarımızda bu kurslarımızda yeni el kabiliyetleri öğrenmiş bulunmaktalar. Açılan kurslarda kursiyerler yaptıkları el emeği, göz nuru işlemeler ve diğer ürünlerle hem ilçemizin sembolü olan simgeleri resmederek ilçe tanıtımına katkıda bulundular. Hem de yaptıkları ürünlerle aile ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Halk eğitim merkezi müdürlüğümüz bu sene gerçekten çok güzel bir iş çıkarmış. Başta halk eğitim merkezi müdürümüz Kutluay Güven ve ekibine, Usta öğreticilerimize ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA