SON DAKİKA

Gümüşhacıköy Gazetesi
Kurukafa

BARINAK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

BARINAK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
Bu haber 08 Şubat 2018 - 11:20 'de eklendi ve 1.625 views kez görüntülendi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Amasya İl Şube Müdürlüğü yetkilileri ve Bülbül Hatun Amasya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Belediyemize ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Bölgemizin en büyük ve en modern Hayvan Rehabilitasyon Merkezi hayvansever hemşehrilerimizin ve özellikle öğrencilerin ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Bu kapsamda Doğa Koruma ve Milli Parklar Amasya İl Şube Müdürlüğü yetkilileri ve Bülbül Hatun Amasya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Belediyemize ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Barınağı heyecanla gezen öğrenciler ve yetkililer, yavru köpek ve kedilere özel ilgi gösterdi.

Hasta ve yaralı sokak hayvanlarının nasıl tedavi edildiğini öğrenen öğrenciler, sokak hayvanlarının bakıma muhtaç olduğunu ve insanların ilgisine ve sevgisine ihtiyacı olduğunu belirttiler.

Ziyarette yetkililere ve öğrencilere Belediyemiz tarafından ikramlar ve hediyeler verildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA